Castellano Valencià Aculliber
Búsqueda general Por agrupación Por elemento Por descripción Por tipo

Font masia Casa Dominguez - Fuente masia Casa Dominguez

« Volver

 

Descripción: 

Fotografía publicada en Facebook por Francisco Blasco con el siguiente comentario:

"UNA FONT AL DIA: font masia Casa Dominguez *** La historia de esta font es trista. Esta font tampoc esta en ningun llibre, ni programa, men recorde de ella perque de menut jugava en el mas en els nets dels dueños anteriors. Jo ja de menut veia una font mol bonica, gran i decora per tots els puestos, clar era una senyor font, una font de 5 estrelles. Pensan i pensan en la font l, altre dia vaig anar a xarrar en el nou duenyo per a ensenyarvosla i el home tot apenat en va contar que uns maleantes li van robar la part de dalt de la font(imagineuvos lo bonica que era pa robarla) el home en dia que estava fotut perque li habien furtat lo millor de la finca. Al vore com habia quedat la font en va entrar rabia, perque roben hasta fons. Tanque els ulls i encara el veig, brillant i esplendorosa, oferin aigua mol bona a tots. Sempre men recordare de tu FONT MASIA CASA DOMINGUEZ."

Fecha construcción: 

Ultima restauración: 

Tipo: Fuente rural

Grado de protección: 

Razón para considerarlo: 

Dirección: 

Población: Bocairent

Cód. Pos.: 46880

Longitud: 

Latitud: 

Dimensiones: 

Otra localización: 

Propietario: 

Comentario: 

Bibliografía: 

Archivos relacionados:

« Volver

Estadísticas

En nuestra base de datos hay, en este momento:

2.166 fichas en Bibliografía

154 Biografías

29 Bienes culturales

5 Rutas

Enlaces relacionados

Blog de José L. Martínez ÁngelJosé Antonio Bernat Bacete - FotografíasAjuntament de BocairentAjuntament de Bocairent - Regiduria de CulturaAsociación Paleontológica Alcoyana ISURUSBocairent turistic ::: El color de la HistòriaBlog de Rafael Vidal TipotaneComisión Pro-Monasterio de BocairentDirecció General De Patrimoni Cultural ValenciàFestes de Moros i Cristians a Sant Blai - Bocairent-Parroquia Assumpcio De Nostra Senyora De BocairentMariano - BocairentMemòria Gràfica de BocairentProyecto PAHISCUL M.A.
Pàgina allotjada a Alesc | C/ Mestre Serrano, 2 baixos 46880 BOCAIRENT (València) | Tel./Fax: 962 350 143 | e:mail info@alesc.com