Castellano Valencià Aculliber
Búsqueda general Por nombre Por año de nacimiento Por actividad 

Biografía de Cristòfol Llorens II

Fuente: Bibliografía de Juliá Monerris i Castelló

Nacido el: 08/02/1571 en: Bocairent
Fallecido el: (?) en:
Actividad: Pintor
Última actualización: N/A
« Volver

 

Cristobal Llorens II

------------------------------

Deixeble de Joan de Joanes al que se li atribueix una imatge de Sant Josep d’Alaquàs i unes taules de Sant Domènech del Museu de Belles Arts de València, a més de les pintures en ermites de Bocairent..

Naix a Bocairent Cristòfol Llorens II, pintor. Deixeble de Joan de Joanes al que se li atribueix una imatge de Sant Josep d’Alaquàs i unes taules de Sant Domènech del Museu de Belles Arts de València, a més de les pintures en ermites de Bocairent.

 

Otros datos y enlaces

(Bibliografia ---), (---), (---) i (---).

Estadísticas

En nuestra base de datos hay, en este momento:

2.166 fichas en Bibliografía

154 Biografías

29 Bienes culturales

5 Rutas

Enlaces relacionados

Blog de José L. Martínez ÁngelJosé Antonio Bernat Bacete - FotografíasAjuntament de BocairentAjuntament de Bocairent - Regiduria de CulturaAsociación Paleontológica Alcoyana ISURUSBocairent turistic ::: El color de la HistòriaBlog de Rafael Vidal TipotaneComisión Pro-Monasterio de BocairentDirecció General De Patrimoni Cultural ValenciàFestes de Moros i Cristians a Sant Blai - Bocairent-Parroquia Assumpcio De Nostra Senyora De BocairentMariano - BocairentMemòria Gràfica de BocairentProyecto PAHISCUL M.A.
Pàgina allotjada a Alesc | C/ Mestre Serrano, 2 baixos 46880 BOCAIRENT (València) | Tel./Fax: 962 350 143 | e:mail info@alesc.com